Chevrolet heeft de Camaro weer een beetje bijgeschaafd. De sportwagen krijgt een iets aangepaste voorkant en er staat een hele rits aan nieuwe opties klaar.

Chevrolet blijft de Camaro fijnslijpen. De grootste wijziging voor modeljaar 2020 is de vernieuwde neus van de SS-uitvoering. Chevrolet voert het design van de Camaro Shock showauto, die het merk vorig jaar op de tuningshow Sema in Las Vegas liet zien, door op de V8-uitvoering SS. De voorheen zwarte balk in de grille is nu in kleur uitgevoerd en het logo is een stukje naar boven verhuisd. Ook de LT-uitvoering is iets aangepast, de meest opvallende wijziging is de nieuwe led-signatuur van de koplampen. Op de basisversie LS voert het merk geen uiterlijke veranderingen door.

Verder staat modeljaar 2020 in het teken van heel veel nieuwe opties. Sommige daarvan waren eerder alleen leverbaar op de snelste ZL1-uitvoering en andere zijn helemaal nieuw. Een bloemlezing: de nieuwe kleur Rally Green, een nieuwe achterspoiler, koplampen met donkere behuizing, nieuwe wieldesigns, rode of oranje remklauwen, Recaro-sportstoelen, zwarte logo’s en nieuwe kleuren voor de leren bekleding.

De vernieuwde Camaro komt later dit jaar naar Nederland. Het merk biedt in ons land vooralsnog twee motoren aan: de 2.0 T 275 pk en de 453 pk sterke V8-motor. De nóg krachtigere ZL1-uitvoering met V8 turbomotor staat nog steeds in de Europese wachtkamer.