Bentley heeft een groot deel van de camouflage van de nieuwe Flying Spur verwijderd. De onthulling van de auto is op 11 juni.

Bentley pakt de nieuwe Flying Spur uit. Op de foto’s die het merk nu vrijgeeft is nauwelijks nog camouflagemateriaal te zien, waardoor we een aardig beeld krijgen van het nieuwe model. Goed te zien is dat de grote lijnen behouden blijven en worden aangevuld met nieuwe elementen van de Continental GT.

Volgens Bentley is de nieuwe Flying Spur meer dan ooit een combinatie van een luxe limousine en een sportsedan. Het merk past voor het eerst op het model vierwielbesturing toe, waarmee de wegligging en stabiliteit naar een hoger niveau getild moeten worden. Om het sportieve karakter te benadrukken, worden in normale omstandigheden alleen de achterwielen aangedreven. Pas bij gripverlies stuurt het 4WD-systeem koppel naar de voorwielen. De nieuwe Flying Spur beschikt ook over Dynamic Ride, een elektronisch aangestuurd onderstel dat actief duiken en hellen van de koets tegengaat.  

Op 11 juni onthult Bentley het nieuwe model helemaal. Dan krijgen we ook alle informatie over de luxe limousine.