Cadillac breidt zijn assortiment uit met nóg een sedan, de CT4. Deze komt onder de onlangs gepresenteerde CT5 in het assortiment en debuteert in de snelle V-uitmonstering.

Cadillac breidt zijn assortiment uit met de CT4. Dit model is de opvolger van de ATS, terwijl de in maart gepresenteerde CT5 min of meer de CTS opvolgt. De CT4 is 17 centimeter korter, 7 centimeter smaller en 3 centimeter lager dan de CT5. Het design kent veel overeenkomsten, met als belangrijkste onderscheid dat de CT4 een eenvoudiger vormgegeven derde zijruit heeft.

Cadillac benadrukt het sportieve karakter van de CT4 door het nieuwe model in de snelle V-uitvoering te presenteren. De CT4-V heeft een 2,7 liter turbomotor met 320 pk vermogen en 500 Nm trekkracht. De viercilinder is gekoppeld aan een automaat met maar liefst tien versnellingen.

De CT4-V is verder opgewaardeerd met Magnetic Ride-onderstel met elektronisch aangestuurde dempers, Brembo-remmen en een limited slip-differentieel op de achteras. De nieuwe sedan heeft standaard achterwielaandrijving, maar kan naar wens worden uitgevoerd met vierwielaandrijving.

Cadillac maakt later dit jaar meer informatie bekend over de CT4.