Seat Mii Electric

Seat maakt de prijzen bekend van de Mii Electric, die meteen een van de meest bereikbare elektrische auto’s van Nederland is. De vanafprijs bedraagt 23.400 euro.

Seat opent de orderboeken voor de Mii Electric. De eerste volledig elektrisch aangedreven auto van het merk kost 23.400 euro, voor zakelijke rijders betekent dat een netto bijtelling vanaf 56 euro per maand. Dat is bij 8 procent bijtelling, want de elektrische stadsauto komt pas in januari naar Nederland.

Het merk biedt twee uitvoeringen aan van de Mii Electric. Standaard is het model uitgerust met airconditioning met automatische temperatuurregeling en een infotainmentsysteem met 5 inch kleurenscherm. De Mii electric Plus heeft als belangrijkste extra’s een lichtsensor, verwarmbare stoelen en voorruit, een regensensor, 16 inch lichtmetalen wielen en privacy glass.

Seat geeft op de Mii Electric, die een rijbereik heeft van 260 kilometer heeft, 4 jaar garantie op de auto en 8 jaar op de accu’s. Ook krijgt elke koper de eerste 6 jaar gratis onderhoud.

Prijzen Seat Mii Electric
Electric 61 kW (83 pk)   € 23.400
  Plus € 24.900