Porsche introduceert, ter ere van de tiende verjaardag van de Panamera, de 10 Year Edition. Speciale badges en afwerking in een kleur die Porsche ‘witgoud’ noemt zijn de belangrijkste onderscheidende elementen van de feesteditie.

De Porsche Panamera 10 Year Edition herken je aan de badges die op de voorportieren zijn aangebracht. Ze zijn uitgevoerd in de kleur witgoud. Dat geldt ook voor de speciale SportDesign wielen in maatje 21 inch, die een zijdeglans afwerking hebben.

Binnenin komt de speciale kleur terug in de stiksels van de stoelen, die zijn bekleed met zwart leder. Badges op het dashboard en de instaplijsten maken duidelijk dat je in een bijzondere uitvoering zit. De uitrusting is omvangrijk, onder andere een panoramadak, portieren met softclose, matrix-ledverlichting, elektrisch bedienbare stoelen en driekamer luchtvering.

Porsche levert de Panamera 10 Year Edition als Panamera 4 met 330 pk sterke V6-benzinemotor en als 4 E-Hybrid met dezelfde motor en elektro-ondersteuning, goed voor in totaal 462 pk. De 10 Year Edition is er ook als Sport Turismo, de stationwagonuitvoering.

Prijzen Porsche Panamera 10 Year Edition
benzine    
2.9 V6   146.300
  Sport Turismo 151.800
hybride    
E-Hybrid   138.400
  Sport Turismo 141.800