Vanaf heden kun je de Alpine A110S bestellen, voor een prijs van 77.900 euro. Het topmodel heeft een sportiever onderstel, krachtiger motor, lager gewicht en is enigszins anders gestyled.

Alpine breidt de prijslijst van de A110 uit. Naast instapmodel Pure en de rijkere Legende kun je vanaf heden ook het topmodel A110S bestellen bij een van de Alpine Centres. De prijs begint bij 77.900 euro. 

De Alpine die je daarvoor meekrijgt kan vanuit stilstand binnen 4,4 seconden tot 100 km/u sprinten. De topsnelheid ligt op 260 km/u. Standaard heeft de A110S een nog sportiever onderstel dan z'n broertjes, voor directe stuurreacties en maximale stabiliteit. De wielophanging is met 4 mm verlaagd en de (volledig uitschakelbare) elektronische stabiliteitscontrole aangepast. De auto staat op Michelin Pilot Sport 4-banden. 

De Alpine A110S is herkenbaar aan de oranje remklauwen en donkere GT Race-design wielen. De pedalen en voetsteunen zijn van aluminium. Het stuurwiel is bekleed met leder voorzien van oranje stiksels. Exclusief voor deze topuitvoering is optioneel de matte carrosserietint Gris Tonnerre leverbaar. 

Een telemetriesysteem is voor deze auto onmisbaar en dat is dan ook standaard aanwezig. Ook komt de A110S met Focal-audiosysteem en parkeersensoren voor en achter. Optioneel kun je de Sabelt-kuipstoelen laten afwerken in carbon. Andere naar wens toe te voegen opties zijn gesmede lichtmetalen wilen en een glanzend koolstofvezel dak.