Een Bentley hoort veel chroom te hebben, ook de nieuwe Flying Spur is er rijkelijk van voorzien. Toch bestellen steeds meer klanten liever een meer ingetogen uitvoering met zwarte accenten. Daarom komt het nieuwe topmodel ook als Blackline.

Bentley komt in navolging van de Continental GT Blackline nu ook met de Flying Spur Blackline. In het kort komt het erop neer dat zo’n beetje alle chromen onderdelen dan voorzien worden van hoogglans zwarte afwerking.

Onder andere de grille, het Bentley-logo, de raamlijsten, de uitlaatsierstukken, de roosters in de voorbumper, de stootstrips en de omlijsting van de lampen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd. De 21 inch wielen zijn verfraaid met zwarte inzetstukken, optioneel levert Bentley 22 inch grote exemplaren. In het interieur zijn geen wijzigingen aangebracht, maar dat is uiteraard geheel naar eigen smaak aan te kleden.

De Blackline-optie is direct vanaf de verkoopstart van de nieuwe generatie Flying Spur verkrijgbaar. Eind dit jaar komen de eerste exemplaren naar Nederland.