Lexus zet in november de vernieuwde RX in de showroom. Net als voorheen is de SUV uitsluitend verkrijgbaar met 313 pk sterke hybride aandrijflijn, maar toch ziet de prijslijst er iets anders uit. De nieuwe vanafprijs bedraagt 76.995 euro.

Lexus maakt de vanafprijs bekend van de vernieuwde RX. 76.995 euro is het bedrag dat je minimaal voor de hybride SUV moet neertellen. Dat is meer dan voorheen, maar dat komt omdat de basisuitvoering Premium niet terugkeert in de prijslijst. Business Line is nu de meest bereikbare versie en vergeleken met de uitgaande RX Business Line is het vernieuwde model juist duizenden euro’s goedkoper.

De andere uitvoeringen zijn onveranderd Luxury Line, Executive Line en President Line. De 2020-editie van de RX is ook weer als verlengde zevenzits-uitvoering te verkrijgen, in combinatie met de twee meest luxe uitvoeringen.

De standaarduitrusting is zeer omvangrijk, voorzieningen als led-koplampen, 18 inch lichtmetalen wielen, leren bekleding, automatische klimaatregeling, stoelverwarming- en ventilatie, elektrische stoelverstelling en een multimediasysteem met 8 inch aanraakscherm zijn standaard.

De overige prijzen van de vernieuwde RX maakt Lexus binnenkort bekend.