Volkswagen e-Up!

De vernieuwde Volkswagen e-Up! is bereikbaarder dan de uitgaande editie. De vanafprijs ligt ruim 1.600 euro lager dan voorheen.

Volkswagen start begin 2020 met de levering van de vernieuwde e-Up!. De elektrische stadsauto is nu al te bestellen, voor minimaal 23.485 euro. Daarmee is de vanafprijs 1.600 euro lager dan voorheen en dat terwijl het rijbereik is toegenomen. De nieuwe 36,8 kWh-accu is goed voor actieradius van 260 kilometer.

De standaarduitrusting omvat onder andere airconditioning met automatische klimaatregeling, lane assist, een audiosysteem met Bluetooth, smartphonekoppeling met navigatiemogelijkheid, een verkeersbordenlezer en led-dagrijverlichting. De e-Up is ook leverbaar in de luxe Style-uitvoering, met onder andere sfeerverlichting, cruise control, een achteruitrijcamera, parkeer-, regen- en lichtsensoren, 16 inch lichtmetalen wielen en privacy glass. Het dak en de spiegelkappen zijn bij de Style-uitvoering in de kleur zwart metallic gespoten.

De e-Up! is altijd uitgerust met een 61 kW (83 pk) en 210 Nm sterke elektromotor. Het opladen van de accu’s kan op diverse manieren. Met een snellader kun je de e-Up in een uur voor 80 procent opladen, via een gewone laadpaal zijn de batterijen in 5,5 uur volledig te vullen.

Prijzen Volkswagen e-Up!
36,8 kWh   € 23.475
  Style € 25.320