Volkswagen introduceert een nieuw optiepakket voor de T-Roc: Black Style. Zwarte accenten en een bijzonder patroon op de C-stijl zijn de belangrijkste elementen van dit pakket.

Volkswagen breidt de omvangrijke optielijst van de T-Roc uit met het nieuwe Black Style-pakket. Zoals de naam al zegt voeren zwarte elementen de hoofdtoon. De spiegelkappen, grille, elementen in de bumpers, uitlaten, dakrails en de sierlijsten zijn in hoogglans zwart uitgevoerd. Verder krijg je 18 inch hoogglans zwarte wielen en privacy glass. Het opvallendste onderdeel van het T-Roc Black Style is de speciale folie op de C-stijl, met grijs-zwart ‘doolhofpatroon’.

Ook binnenin overheerst de kleur zwart. De hemelbekleding is uitgevoerd in die kleur en ook de sierstrips op het dashboard zijn zwart. Witte sfeerverlichting en een sportstuur met grijze stiksels maken de aankleding in het interieur compleet.

Volkswagen biedt het Black Style-pakket aan vanaf 680 euro. Voor 513 euro meer levert het merk 19 inch zwarte wielen en om de T-Roc Black Style helemaal compleet te maken, bestel je ook een zwart dak erbij. Dat is verkrijgbaar vanaf 703 euro.