Citroën heeft de uitrustingsniveaus van de C1 aangepast. Standaard airco op bijna alle uitvoeringen, multimedia voor een kleine meerprijs op de instapversie en een nieuwe lakkleur zijn de highlights.

Per direct is de Citroën C1 te bestellen in gewijzigde uitrustingsniveaus. Half augustus arriveert de C1 van modeljaar 2021 bij de Citroën-dealers. Het uitrustingsniveau Live blijft het instapmodel. Het is al leverbaar vanaf 11.990 euro als (enige) driedeurs. Voor een meerprijs van slechts 350 euro krijg je er een audiosysteem bij, met DAB+, Bluetooth handsfree telefoneren en audiostreamen, vier luidsprekers, stuurwielbediening en een USB- en Aux-aansluiting.

Vanaf het tweede uitrustingsniveau 'Feel' is airconditioning voortaan standaard. Verder is de Feel nu voorzien van bovengenoemde infotainment, stoffen bekleding en de deurgrepen en buitenspiegels in de kleur van de carrosserie. Prijzen beginnen bij 14.350 euro. Het Pack Comfort voor deze uitvoering is wat anders samengesteld dan voorheen. 

De topuitrusting is Shine, leverbaar vanaf 15.400 (of vanaf 16.380 euro voor de C1 Airscape met elektrisch bedienbaar canvas dak). In de C1 Shine beschik je over een 7 inch touchscreen; Apple CarPlay, Android Auto En MirrorLink smartphone-uitwisseling; DAB+; achteruitrijcamera; elektrisch bedien- en verwarmbare buitenspiegels; en lichtmetalen wielen. Het accessoirepakket Pack Nav, met touchscreen navigatie, kost slechts 350 euro. 

Alle uitvoeringen hebben de VTi 72 S&S-benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak onder de motorkap. De groene lakkleur Emerald is nieuw.