Mercedes-AMG presenteert een speciale uitvoering van de G 63, de Cigarette Edition. Je herkent de nieuwe editie aan de opvallende, goudkleurige striping.

Mercedes-AMG komt in samenwerking met botenbouwer Cigarette Racing met een opvallend uitvallende uitvoering van de G 63. De terreinwagen is als Cigarette Edition voorzien van goudkleurige striping en speciale, 22 inch grote, kruisspaaks  wielen met goudkleurige accenten. Alle chromen onderdelen zijn op de Cigarette Edition in hoogglans zwart afgewerkt en verder is het model voorzien van matzwarte treeplanken en een bullbar.

Het interieur van de G 63 Cigarette Edition is aangekleed met beige-blauw leer op de stoelen en Cigarette-opschrift op de vloermatten en de handgreep aan de passagierskant. Het stuur is bekleed met donkerblauw leer en afgewerkt met koolstofvezel.

De G 63 Cigarette Edition heeft ook een varende evenknie. De AMG Edition van de 59' Tirranna speedboot van Cigarette Racing is voorzien van dezelfde striping en stoelbekleding als de speciale G-Klasse.

De Nederlandse prijs van de Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition is nog niet bekend.