Kia XCeed

Kia verlaagt de instapprijs van de XCeed met 2.000 euro door de uitvoering ComfortLine aan het assortiment toe te voegen. De nieuwe basisversie is per direct te bestellen.

De Kia XCeed is vanaf nu verkrijgbaar vanaf 27.995 euro. Dat is 2.000 euro minder dan voorheen, door de komst van de nieuwe instapuitvoering ComfortLine. Die is te verkrijgen met de 1.0 T-GDI benzinemotor met 120 pk, de krachtigere motorversies zijn aan de duurdere uitvoeringen voorbehouden.

Ten opzichte van de DynamicLine-uitvoering moet je in de XCeed ComfortLine onder andere een navigatiesysteem, automatische klimaatregeling en parkeer- en regensensoren missen. Wél aanwezig zijn een multimediasysteem met 8 inch aanraakscherm, diverse actieve veiligheidssystemen, een achteruitrijcamera, airconditioning, een lichtsensor, 16 inch lichtmetalen wielen en led-koplampen.

De XCeed is onveranderd leverbaar in de duurdere uitvoeringen DynamicLine, DynamicPlusLine en ExecutiveLine. Voor deze uitvoeringen kun je, naast de 1.0 T-GDI, ook kiezen voor de 1.4 T-GDI met 140 pk en de 1.6 T-GDI met 204 pk.