DS Automobiles loopt warm voor de onthulling van een nieuw model. Met de aanduiding E-Tense maakt het merk duidelijk dat er een stekkerhybride of elektrische versie van komt.

DS breidt zijn assortiment uit met een volledig nieuw model. Het merk biedt op dit moment alleen de SUV’s DS3 Crossback en DS 7 Crossback aan, alle modellen die DS heeft geërfd uit de tijd dat het label nog onderdeel uitmaakte van Citroën zijn inmiddels niet meer leverbaar.

Het nieuwe model lijkt geen SUV te zijn, in tegenstelling tot de andere modellen van het merk. Uit een teaservideo van DS, waarvan we de belangrijkste screenshots hebben bijgevoegd (afbeelding 2 en 3), is een sedanvorm te zien. Hoewel de DS5 geen sedan is, lijkt het nieuwe model wel min of meer de opvolger van die auto te zijn.

In de video is ook het opschrift E-Tense te zien, wat erop wijst dat het nieuwe model een elektrische of plug-in hybride aandrijving zal hebben. Alles wordt duidelijk op 24 februari, dan onthult DS namelijk zijn nieuwe model.