Ford breidt het aanbod van de Mondeo Hybrid uit met de uitvoering ST-Line. De vanafprijs is 39.890 euro.

Net als de andere motorversies van de Ford Mondeo kan de hybride-uitvoering vanaf nu besteld worden als sportief ogende ST-Line. De zuinige uitvoering, met 187 pk sterke hybride aandrijving, was al verkrijgbaar in de uitvoeringen Titanium en Vignale.

Je herkent de Mondeo ST-Line aan de sportief ogende bumpers, side skirts, 18 inch lichtmetalen wielen en sportieve wielophanging. De Mondeo Wagon is aanvullend voorzien van een achterspoiler en zwarte dakrails. Binnenin is de Mondeo ST-Line aangekleed met met onder meer een zwarte dakhemel, sportpedalen en gedeeltelijk lederen bekleding.

De ST-Line komt tussen de andere twee uitvoeringen in de prijslijst te staan en heeft naast de sportieve uitrusting nog enkele andere extra's ten opzichte van de Titanium-uitvoering. Zo is de uitrusting aangevuld met een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, stoelverwarming en een instrumentarium met twee displays.

De prijs van de Mondeo Hybrid ST-Line bedraagt 39.890 euro, de Wagon kost 1.500 euro meer. De nieuwe uitvoering is per direct te bestellen.