De nieuwe Volkswagen Caddy komt eraan. Het merk geeft nieuwe schetsen vrij en kondigt aan dat de onthulling eind februari plaats zal vinden.

Volkswagen presenteert nieuwe schetsen van de vijfde generatie Caddy. Door de tekeningen krijgen we een duidelijker beeld van de compacte bedrijfswagen die het merk eind februari gaat onthullen. Volgens Volkswagen heeft het nieuwe model een sportievere uitstraling, vooral dankzij de aflopende daklijn en grotere wielen.

Volkswagen kondigt aan dat de nieuwe Caddy breder en langer is dan het uitgaande model en ook een grotere wielbasis heeft. De personenwagenuitvoering, die ook min of meer de Touran vervangt, wordt luxer uitgerust. De nieuwste infotainmentopties, een panoramadak en moderne rijhulpsystemen zijn beschikbaar voor de Caddy.

De vijfde generatie van de Caddy is volledig nieuw ten opzichte van het huidige model. Veel techniek uit andere recente Volkswagens maakt zijn opwachting in de kleinste bedrijfswagen van het merk. Volkswagen maakt in aanloop naar de introductie, die voor eind februari staat gepland, meer informatie bekend .