De compacte Toyota Proace City verschijnt nu ook in Verso-personenautovarianten. Vanaf februari is deze personenbus te bestellen vanaf 29.875 euro. 

Toyota presenteert de Proace City Verso. Dat is een praktische personenautovariant van de compacte Proace City-bestelbus. Ruim en praktisch, zo kun je de nieuwkomer omschrijven. De standaardversie 'L1' is geschikt voor vijf personen. De bus heeft een lengte van 4,403 meter en een bagageruimte van 641 liter, met neergeklapte achterbank kun je er 1.414 liter aan spullen in kwijt. Kies je voor de verlengde versie 'L2', dan krijg je een bus mee van 4,753 meter waarin optioneel zeven zitplaatsten beschikbaar zijn. Er is ruimte voor liefst 912 tot 1.672 liter bagage. Aan beide zijden heeft de City Verso schuifdeuren. 

De nieuwe Toyota is leverbaar met 1,2 liter turbobenzinemotor. De 110 pk sterke versie wordt standaard gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie. De motor van 130 pk wordt gecombineerd met een automaat. Beide motoriseringen zijn ook geschikt om de Proace City Verso als trekauto in te zetten. Je kunt de personenautobus in zes lakkleuren bestellen en in vier uitrustingsniveaus. 

Het instapniveau Cool Comfort heeft als standaarduitrusting onder meer getint glas, een airco, stoffen bekleding, licht- en regensensor, cruise control, Hill Start Assist, DAB+, Bluetooth en audio- en telefoonbediening achter het stuur. Deze uitvoering is leverbaar vanaf 29.875 euro (rijklaar, inclusief belastingen). Prijzen van de lange uitvoering beginnen bij 31.075 euro, met zeven zitplaatsen vanaf 32.275 euro. De auto komt met 5 jaar of 200.000 km fabrieksgarantie. Bestellen bij de Toyota-dealers kan vanaf februari.