De sportieve uitvoering GR-Sport was er al als Toyota Corolla hatchback en Touring Sports. Nu kun je 'em ook bestellen als sedan. De prijs wordt binnenkort bekendgemaakt, de leveringen beginnen eind dit jaar. Hier lees en zie je alvast wat je kunt verwachten.

Toyota introduceert de Corolla Sedan in GR-Sport uitvoering, geïnspireerd door de looks van het Toyota Gazoo Racing-team. Zo zijn zowel de voorstoelen als de achterbank uitgevoerd in de kleuren van het team: een combinatie van zwarte stof en synthetisch leder met rood-witte stiksels. 

Het grootste verschil met de reguliere Corolla Sedan is dat de chromen designaccenten zijn vervangen door exterieurdelen in zwarte pianolak. Onder meer de grille, buitenspiegelkappen, B-stijlen en zijskirts zijn in het zwart uitgevoerd. Deze kleur keert ook terug op de 18 inch grote 10-spaaks lichtmetalen wielen. De GR-Sport 'touch' in het interieur vind je terug op de dorpellijsten van geborsteld aluminium, het stuurwiel bekleed met geperforeerd leder en de sportstoelen met vaste hoofdsteunen. 

Nieuw is dat de Corolla Sedan voortaan in bi-tone kleurstelling te bestellen is. De zes beschikbare lakkleuren, waaronder de nieuwe tint Dynamic Grey, worden dan gecombineerd met een zwart dak. Toyota levert de Corolla Sedan GR-Sport uitsluitend als 1.8 Hybrid met automaat.