De elektrische SUV Mazda MX-30 is nu ook te bestellen als Luxury. Deze topuitvoering is, net als de First Edition, leverbaar in 3-tone kleurstelling.

De Mazda MX-30 is sinds vandaag ook als topuitvoering Luxury verkrijgbaar. Ten opzichte van de eerder verschenen First Edition kent de Luxury de volgende extra uitrusting: een Bose-audiosysteem met twaalf speakers, een 360 graden camera, een schuif/kanteldak en Smart Keyless Entry. De veiligheidssystemen zijn uitgebreid met de file-assistent Traffic Jam Assist, vermoeidheidsdetectie Driver Monitor, het slimme remsysteem Smart Brake Support achter en de botspreventie Front Cross Traffic Alert vooraan. 

Je bestelt de Luxury-uitvoering vanaf 38.990 euro. Standaard wordt de MX-30 Luxury geleverd in Arctic White, tegen een meerprijs kies je uit diverse andere tinten inclusief 3-tone kleurstellingen. De afleveringen beginnen in september. 

De al langer leverbare First Edition is nu in meer kleuren verkrijgbaar. Zonder meerprijs kan gekozen worden voor Arctic White Solid of Ceramic metallic. Voor de tinten Jet Black, Polymetal Gray en Machine Grey, evenals voor de 3-tone lakken, is een meerprijs verschuldigd. Nog altijd is de First Edition vanaf 33.990 euro in beperkte oplage te koop. Zakelijke rijders leasen vanaf 82 euro netto bijtelling per maand.