Volkswagen maakt de vanafprijs van de T-Roc Cabriolet bekend. Het bijzondere model kost minimaal 35.740 euro en komt in twee uitvoeringen.

De Volkswagen T-Roc Cabriolet heeft een vanafprijs van 35.740 euro, de andere prijzen maakt Volkswagen binnenkort bekend. Voor het instapmodel is de meerprijs ten opzichte van de dichte variant 5.495 euro. Die basisuitvoering heeft een 1.0 TSI-motor met 115 pk en is uitgevoerd als Style. De uitrusting omvat onder meer een infotainmentsysteem met 8 inch aanraakscherm, cruise control met afstandsradar, lane assist en 17 inch wielen.

De tweede uitvoering is de sportieve R-Line, met onder meer een digitaal instrumentenpaneel, sportief ogende aankleding van buiten en binnen en sportstoelen. Deze uitvoering wordt standaard geleverd met de 1.5 TSI-motor, die 150 pk produceert. Deze motor is in de T-Roc Cabrio gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat.

De T-Roc Cabriolet, waarvan het stoffen dak in 9 seconden geopend kan worden, is binnenkort te bestellen. De eerste leveringen vinden nog voor de zomer plaats.