Volkswagen opent de orderboeken van de nieuwe T-Roc Cabrio. De eerste exemplaren worden nog dit voorjaar geleverd.

Volkswagen maakt alle prijzen van de T-Roc Cabrio bekend. Eerder communiceerde het merk al de vanafprijs, maar die blijkt nu toch iets hoger te liggen. De T-Roc Cabrio is er vanaf 36.600 euro voor de Style-uitvoering met 115 pk sterke 1.0 TSI benzinemotor. Het merk levert ook een 1.5 TSI met 150 pk, die is gekoppeld een DSG-automaat.

De basisuitrusting omvat onder meer airconditioning, lane assist, cruise control met afstandsradar, parkeersensoren voor en achter, een noodremsysteem, een lichtsensor, een regensensor, een multimediasysteem met 6,5 inch kleurenscherm en 17 inch lichtmetalen wielen. Met de sportief getinte R-Line wordt de uitrusting aangevuld met R-Line bumpers en dorpels, LED-koplampen, automatische klimaatregeling, een digitale cockpit, sportonderstel, instelbare rijstanden, sportieve interieuraankleding en een navigatiesysteem.

Uiteraard is elke T-Roc Cabrio voorzien van een stoffen kap, die in 10 seconden geopend of gesloten kan worden. Dat kan rijdend tot 30 km/u, maar ook stilstaand op afstand, met een druk op de afstandsbediening.

Prijzen Volkswagen T-Roc Cabrio
benzine        
1.0 TSI 115 pk   Style € 36.600
1.5 TSI 150 pk aut. Style € 39.850
      R-Line € 44.700