Toyota biedt voor modeljaar 2021 nieuwe C-HR accessoires aan. Interessant is de nieuwe GR-Sport-uitvoering, met een scherper rijgedrag en onderscheidend uiterlijk.

Vanaf januari staat de Toyota C-HR van modeljaar 2021 bij de dealers. Die is verkrijgbaar in de nieuwe lakkleur Oxyde Bronze en drie nieuwe two-tone kleurcombinaties. Ook zijn voortaan 18 inch grote, lichtmetalen 10-dubbelspaakswielen verkrijgbaar, net als volledig lederen bekleding in Orchid/Black.

Aan het veiligheidspakket Toyota Safety Sense 2 worden twee features toegevoegd: Emergency Steering Assist, dat overdag voetgangers detecteert; en Intersection Turn Assistance, dat onder meer waarschuwt en zo nodig remt als de bestuurder afslaat terwijl er een tegenligger aankomt. Beide zijn onderdeel van het botspreventiesysteem.

Toyota C-HR GR-Sport

Nieuw: Toyota C-HR GR-Sport

Het assortiment van de hybride, compacte SUV cross-over wordt verder uitgebreid met de GR-Sport. Inspiratie voor deze dynamischer rijdende C-HR vond het merk bij haar autosportdivisie Toyota Gazoo Racing. Zo keren de racekleuren rood, wit en grijs terug in de behuizing van het logo en als stiksels op de stoelen en het stuurwiel. 

De C-HR GR-Sport krijgt speciale banden mee. De wielophanging en stuurinrichting zijn gefinetuned. Onderdelen als de grille, bumper, spoilers en sierlijsten zijn uniek voor deze uitvoering. Het sportieve interieur bevat onder andere een geperforeerd lederen stuurwiel, een GR-Sport start/stop-knop en accenten in Cool Silver. De sportieve C-HR krijgt extra uitrusting mee, zoals privacy glass, een JBL-premium audiosysteem, stoelverwarming en elektrische stoelverstelling.