Suzuki Nederland verdubbelt de garantie op nieuwe modellen, naar 6 jaar. Dit geldt voor alle nieuwe Suzuki's die vanaf januari afgeleverd worden, ook de hybride modellen.

Met ingang van 1 januari 2021 levert Suzuki Nederland nieuw gekochte modellen af met 3 jaar fabrieksgarantie én 3 jaar Suzuki Aanvullende Garantie. De totale garantieperiode wordt daarmee verdubbeld. De maximale garantieduur is beperkt tot 150.000 te rijden kilometer (al naar gelang wat eerder bereikt wordt); eerder was dit 100.000 km. 

Mochten er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructie-fouten ontstaan, dan zorgt de Suzuki-dealer voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. Daarvoor brengt de dealer geen kosten of eigen risico in rekening. De 6-jarige garantieduur is, bij doorverkoop van de auto, overdraagbaar op een nieuwe eigenaar. Natuurlijk dient daarvoor wel aan alle gestelde voorwaarden voldaan te zijn. 

De verlengde garantie geldt ook op onderdelen van hybride aandrijflijnen zoals die van de Swace en Across. Overigens zit op elk Suzuki-model ook een carrosseriegarantie van 12 jaar en een lakgarantie van 3 jaar, beide zonder kilometerbeperking.