Abarth vernieuwt het assortiment van het 595-model. Er zijn nieuwe interieurs, kleuren, afwerkingsdetails en accessoires. 

Voor modeljaar 2021 vernieuwt Abarth, Fiats performancemerk, het gamma van de 595. Het merk onderscheidt vier uitrustingsniveaus voor 'de opgevoerde Fiat 500'. Met elk niveau richt Abarth zich voortaan op een specifieke doelgroep. 

Het instapniveau heet gewoon 595. Standaard is deze voorzien van de Scorpion-modus, voorheen Sport-modus geheten. Een druk op deze knop laat het bommetje scherper rijden en sturen. De 595 heeft een high-performance remsysteem met voor en achter geventileerde schijven. Ook een 7 inch touchscreen met DAB is standaard, terwijl optioneel connectiviteit via Apple CarPlay of Android Auto kan worden aangevraagd. Daarnaast is uitgebreide BeatsAudio 'by Dr. Dre' beschikbaar.

Abarth 595-familie 2021

595 Turismo, Competizione en Esseesse

Voortaan is het uitrustingsniveau 595 Turismo bedoeld voor wie stijl en comfort wil. Bijvoorbeeld met een keuze aan interieurs, exclusieve lederen stoelen en nieuwe afwerkingsdetails en kleuren. In de 595 Competizione draait het allemaal om prestaties en sportiviteit. Voor deze uitvoering zijn er nieuwe 17 inch lichtmetalen wielen, een body color kit - met de nieuwe kleur Rally Blue of in Scorpione Black tint - en de schakelpook in koolstofvezel. 

De ultieme 595 is de Esseesse (spreek uit: 'Esse Esse'), waarbij de nieuwe titanium uitlaatpijpen van het Akrapovič-systeem de merkwaarden 'performance' en 'stijl' belichamen. Alle uitrustingsniveaus hebben een afgeplat stuurwiel aan de onderzijde. Er ligt een 1.4 T-Jet-motor in alle versies. Die levert in de Abarth 595 maximaal 145 pk, 165 pk in de Turismo en 180 pk in de Competizione en Esseesse.