De nieuwe Ford Mustang Mach-E GT, de meest ultieme versie van Fords volledig elektrische SUV, is vanaf nu te bestellen. De GT-versie kost € 75.490,- en de eerste exemplaren arriveren in het laatste kwartaal van dit jaar bij de dealers.

De GT-versie levert het hoogste motorkoppel van alle productiemodellen van Ford in Europa en accelereert in slechts 3,7 seconden van 0-100 km/u. De elektrische aandrijflijn met twee motoren en all-wheel drive, de geavanceerde adaptieve MagneRide-wielophanging en het high-performance Brembo-remsysteem zorgen samen voor onvervalste sportwagenprestaties op het gebied van responsiviteit en wendbaarheid.

Andere specifieke kenmerken van de Mustang Mach-E GT zijn de Ford Performance-sportstoelen, 20-inch lichtmetalen wielen en de exclusieve carrosseriekleuren Grabber Blue en Cyber Orange.

Met zijn batterijcapaciteit van 88 kWh en actieradius van 500 km (WLTP) wekt de Mustang Mach-E GT ook het vertrouwen van autoliefhebbers om elektrische mobiliteit te omarmen. Bovendien is de batterij geschikt voor 150 kW-snelladen, waarmee binnen 10 minuten gemiddeld 99 km rijbereik kan worden bijgeladen. De batterij opladen van 10 tot 80% duurt in dit geval ongeveer 45 minuten.

De nieuwe Ford Mustang Mach-E GT is nu te bestellen. De levering start in het laatste kwartaal van dit jaar.