Toyota vernieuwt de C-HR vanaf modeljaar 2022. De cross-over krijgt daarbij onder meer Toyota's nieuwe multimediasysteem Smart Connect.

Toyota brengt een herziene C-HR op de markt. Het model, dat begin 2022 in ons land arriveert, krijgt in de uitvoeringen Dynamic en Style een ietwat aangescherpt design. Ook zijn er nieuwe, 18 inch grote lichtmetalen wielen beschikbaar. Stof en kunstleder bekleden de stoelen en het interieur krijgt details in de kleur Gun Metal. De Toyota C-HR in Style- en GR Sport-uitvoering kunnen worden besteld in bi-tone lak.

Toyota Smart Connect

Een van de belangrijkste wijzigingen is het nieuwe infotainmentsysteem Toyota Smart Connect. In vergelijking met het voormalige multimediasysteem reageert dit sneller en biedt het meer functionaliteit en gebruiksgemak. Het systeem is te bedienen met de nieuwe spraakassistent of via het centrale, 8 inch HD-touchscreen. Apple CarPlay en Android Auto verzorgen de smartphone-integratie. 

Toyota Smart Connect is standaard vanaf het uitrustingsniveau Dynamic, inclusief een 4-jarig abonnement. Dat geeft toegang tot onder meer cloud-navigatie, lokale parkeer- en verkeersinformatie en 'over-the-air'-updates. Vanaf het Style-niveau is de C-HR voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem.