• Nieuwe Light Edition, Edition en GT-Line Edition met een productvoordeel tot € 3.000,-
  • Tijdelijk leverbaar vanaf € 45.995,-* en € 250,- bijtelling**
  • EV6 Light Edition met SEPP-subsidie al te rijden vanaf € 43.045,-*

Kia breidt de line-up van de EV6 tijdelijk uit met drie extra aantrekkelijke Edition-uitvoeringen. De nieuwste Editions maken stuk voor stuk indruk met hun rijke standaarduitrusting tegen aantrekkelijke prijzen, een lage fiscale bijtelling én de SEPP-subsidie voor de Light Edition.

EV6 Light Edition

Kia maakt met de EV6 Light Edition elektrisch rijden voor particulieren extra aantrekkelijk. Met zijn fiscale waarde van € 44.965,- (consumentenadviesprijs minus kosten rijklaarmaken) komt hij namelijk in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950,-. Een zeer rijk uitgeruste EV6 met een 58 kWh accu, een ultrasnelle laadcapaciteit én 7 jaar garantie is inclusief deze subsidie al voor € 43.045,-* te rijden. EV6-rijders die liever private leasen dan kopen kunnen de subsidie ook in maandelijkse termijnen laten uitbetalen.

De momenteel meest bereikbare EV6 heeft een actieradius van maximaal 394 kilometer*** en is in een gelimiteerde oplage beschikbaar. De zeer rijke standaarduitrusting van deze achterwielaangedreven versie bestaat onder meer uit de dual curved 12.3” displays, een geavanceerd navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services, een smart key, actieve rijbaanassistentie, adaptieve cruise control met navigatieondersteuning, snelwegassistentie en dual zone climate control. Ook standaard zijn luxe features zoals parkeersensoren rondom, DAB+ audio, 5 USB-aansluitingen, een achteruitrijcamera, stoelverwarming vóór en

stuurwiel- en batterijverwarming. De EV6 Light Edition valt op met zijn 19” lichtmetalen velgen, LED-verlichting vóór en achter en privacy glass. Hij wordt standaard geleverd in 5 verschillende metallic lak kleuren; Aurora Black Pearl, Interstellar Grey, Gravity Blue, Deep Forest Green of Snow White Pearl.

De EV6 Light Edition is ook voor zakelijke rijders zeer interessant. Deze elektrische Kia is al te rijden met een bijtelling vanaf € 250,- per maand**.
Het productvoordeel op deze speciale, in gelimiteerde oplage beschikbare uitvoering is € 3.000,-.

EV6 Edition

De eveneens nieuwe EV6 Edition biedt nog meer luxe dan de Light Edition en combineert deze met de 77.4kWh accu voor een actieradius tot 528 kilometer***. De extra rijk uitgeruste EV6 is bovenop de Light Edition voorzien van een dodehoekassistent, kruisend verkeerassistentie achter, uitstapbeveiliging, een inzittendensensor achterin, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie en een lendesteun voor de passagiersstoel. Hij is in dezelfde kleuren leverbaar als de Light Edition en tegen een meerprijs van € 500,- uit te voeren met 20” lichtmetalen velgen.

De EV6 Edition heeft een vanafprijs van € 51.995,-* en een productvoordeel van € 2.500,-. Hij is al te rijden met een bijtelling vanaf € 290,- per maand**.

GT-Line Edition

De derde nieuwe speciale uitvoering van de EV6 is de GT-Line Edition met 77,4 kWh accu (maximale actieradius 504 km***). Hij combineert een nog rijkere uitrusting met de looks van de gewilde GT-Line. Bovenop de uitrusting van de Edition is deze sportieve uitvoering onder meer voorzien van een slimme automatische achterklep, auto flush portiergrepen, matrix LED-koplampen, dynamische LED-knipperlichten, een warmtepomp, voorstoelen met een relaxfunctie en een draadloos oplaadstation voor smartphones.

Vanbinnen onderscheidt hij zich van de andere twee Editions met zijn zwarte hemelbekleding, de ambient lighting en de bekleding in suède en vegan leder.

Vanbuiten valt hij direct op met GT-Line bumpers, de wielkastrandafwerkingen in carrosseriekleur en de 20” lichtmetalen velgen. Hij wordt standaard geleverd in Runway Red metallic en is tegen een meerprijs van € 795,- beschikbaar in de metallic lak kleuren Aurora Black Pearl, Yacht Blue of Snow White Pearl.

De achterwielaangedreven EV6 GT-Line Edition heeft een vanafprijs van

€ 57.995,-* en een productvoordeel van € 1.500,-. Hij is te rijden met een bijtelling vanaf € 331,- per maand**.