• De sportiviteit van Sportline met de ruimte en praktische bruikbaarheid van de Octavia Combi Business
  • Krachtige prestaties dankzij de combinatie van de 1.5 TSI en DSG
  • Standaard rijk en sportief uitgerust met stoelverwarming, Sportline-uitrusting, zwarte accenten en 17 inch Pulsar Aero lichtmetalen velgen

Voor wie praktisch ook leuk mag zijn, introduceert Škoda nu de Octavia Combi Sportline Business. Daarmee is de Octavia Combi Sportline Business terug van weggeweest. De sportief ogende stationwagen combineert het beste dat de Octavia Combi te bieden heeft, met een rijke uitrusting, sportieve looks en de kracht van een 1.5 TSI turbo-benzinemotor. 

Standaard rijk uitgerust

De Octavia Combi Sportline Business combineert stijl en functie met sportiviteit, door onder andere de uitvoering exclusieve hoogglans zwarte accenten in de voor- en achterbumper en hoogglans zwarte raamomlijstingen mee te geven. Vanbuiten is de Octavia Combi Sportline Business verder te herkennen aan de full-LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en de standaard 17 inch ‘Pulsar Aero’ lichtmetalen velgen. In het interieur wordt het sportieve thema doorgezet met sportstoelen die optimale ondersteuning bieden bij sneller bochtenwerk en die standaard zijn voorzien van stoelverwarming. De LED-interieurverlichting in het dashboard en in de portieren zorgt voor een prettige ambiance onderweg. Verder behoren ook parkeersensoren voor én achter tot de standaarduitrusting.

Krachtig, efficiënt en comfortabel

Het veelzijdige karakter en de sportiviteit van de Octavia Combi Sportline Business worden onderstreept door de krachtbron die standaard onder de motorkap ligt. De Sportline Business beschikt namelijk standaard over de 1.5 TSI m-HEV turbo-benzinemotor met DSG automaat, die een vermogen heeft van 110 kW/150 pk en een koppel van 250 Nm. Daarmee mag deze Octavia Combi tot wel 1.500 kg trekken, terwijl het verbruik dankzij de toepassing van mild-hybride technologie gemiddeld slechts op 5,5 l/100 km** ligt. Om die indrukwekkende prestaties vlot en soepel over te brengen op de wielen, is de Octavia Sportline Combi Business altijd voorzien van een automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling. De Octavia Sportline Combi Business  is nu al vanaf €39.990* leverbaar bij de Škoda-dealer.