• Meer ruimte, comfort, en veiligheid en bedieningsgemak
  • Aantrekkelijke Kodiaq First Edition leverbaar vanaf € 44.990*
  • Kodiaq Business Edition: alle luxe voor € 47.990*

De nieuwe Kodiaq is next level. Hij is scherper gelijnd, het nieuwe interieurconcept maakt de bediening eenvoudiger, hij is nóg ruimer en hij heeft het nieuwste op het gebied van connectiviteit en veiligheid aan boord. De nieuwe versie van Škoda’s grootste SUV debuteert als complete en aantrekkelijk geprijsde First Edition en als zeer complete en luxe Business Edition. Beide beschikken over mild-hybridetechnologie en een automatische DSG-transmissie. De gelimiteerd beschikbare Kodiaq First Edition is leverbaar vanaf € 44.990*, terwijl de Business Edition voor een meerprijs van € 3.000 een riant pakket aan extra comfort en luxe biedt.

Opvallende elementen in het nieuwe, krachtige design van de Kodiaq zijn de gewijzigde grille en de standaard Full LED matrixkoplampen. Nieuwe bumpers met air-curtains en ‘glad’ afgewerkte velgen dragen bij aan de goede stroomlijn (cW-waarde 0,282). Het interieur biedt volop ruimte voor vijf inzittenden, en hij is er naar wens ook als zevenzitter. Daarbij is het volume van de bagageruimte gegroeid naar 910 liter. Met neergeklapte achterbank is maar liefst 2.105 liter beschikbaar.

Nieuw interieurconcept
De nieuwe Kodiaq heeft standaard een Virtual Cockpit en een centraal geplaatst touchdisplay. Smart dials vergoten het bedieningsgemak. Met deze draai-drukknoppen met geïntegreerd kleurendisplay zijn functies naar keuze te bedienen. Uiteraard is de nieuwe Kodiaq altijd online. Zo biedt hij toegang tot vele handige diensten en zijn over-the-air updates mogelijk.

First Edition: compleet vanaf € 44.990*
Met de Kodiaq First Edition viert Škoda de marktintroductie van de nieuwe Kodiaq. Dit gelimiteerd beschikbare model is in de basis ook al heel compleet. Standaard zijn bijvoorbeeld Full LED matrix koplampen en 17 inch lichtmetalen velgen. In het interieur smelten luxe en hightech samen door standaard voorzieningen als de 10 inch Virtual Cockpit, het infotainmentsysteem met centraal 10 inch touchdisplay, volautomatische Climatronic airconditioning met drie klimaatzones en natuurlijk de nieuwe smart dials. Bij het starten van de motor kan de sleutel op zak blijven (KESSY Start & Stop). De voorstoelen zijn verwarmd en smartphones zijn eenvoudig te verbinden met Wireless Smartlink. De achteruitrijcamera maakt manoeuvreren met de auto makkelijker.

Aantrekkelijke luxe: Kodiaq Business Edition vanaf € 47.990*
Bij de marktintroductie is de Kodiaq er direct in een zeer complete en luxe Business Edition, met vrijwel alles erop en eraan. Onderscheidende elementen zijn om te beginnen de in het oog springende 18 inch lichtmetalen velgen. Het interieur ademt comfort, bijvoorbeeld met KESSY Advanced (Keyless entry met walk away locking functie), de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie en de luxe stoffen bekleding. Ook het grote 13 inch centrale infotainmentsysteem inclusief navigatie is aan boord. Eveneens inbegrepen is de Virtual Pedal, de voetbediening voor de elektrisch bediende achterklep. Voor maximale veiligheid en optimaal comfort beschikt de Kodiaq Business Edition ook over een alarmsysteem, parkeersensoren voor en achter en de adaptieve cruise control. De Kodiaq Business Edition is leverbaar vanaf € 47.990*. Dat betekent dat het omvangrijke pakket aan extra’s beschikbaar is voor een meerprijs van slechts € 3.000 ten opzichte van de First Edition.

Ook efficiency is standaard
Standaard worden de Kodiaq First Edition en Business Edition geleverd met de 1.5 TSI mHEV (110 kW/150 pk) met mild-hybridetechnologie, die voor maximale efficiency gebruikmaakt van een 48 volt riemaangedreven starter-generator, een lithium-ion batterij en de nieuwste generatie cilinderuitschakeling (ACT+). De comfortabele 7-traps automatische DGS-transmissie is standaard.