DF @ Zandvoort

Vrij rijden op het circuit

Evenement 23 november 2017

Toyota GT86

Ook dit jaar organiseert Driving Fun weer trackdays. Lekker bezig zijn op het circuit in je eigen auto. 

Je wilt meer halen uit je auto dan alleen het reguliere weggebruik voor het standaardvervoer. Driving Fun maakt het mogelijk om op een veilige manier op het circuit te rijden. Waan je een coureur voor een dag, of een halve. En waar kan dat beter dan op Neerlands bekendste autocircuit, het Circuit Park Zandvoort. 

Zowel beginners met straatauto's als gevorderden in aangepaste wagens zijn welkom op de DF Trackdays. Dat betekent dat er niet wordt geracet. Natuurlijk wordt er wel flink doorgereden en mooi bochtenwerk afgeleverd. Zie op onderstaande website voor de eisen waaraan je auto moet voldoen bij deelname. 

Iemand meenemen of je auto delen is geen probleem, het kost slechts 25 euro per persoon extra. Naar keuze kun je zelf een hele of halve dag rijden. Om je vooraf in te schrijven: zie onderstaande website. Na donderdag 23 november volgt nog één sessie dit jaar, op zaterdag 2 december.

Wanneer:
23 november 2017
Openingstijden:
van 8.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 450,00 voor de hele dag (of € 220,00 voor alleen de ochtend, of 320,00 voor alleen de middag) exclusief lidmaatschapskaart
Meer informatie:
www.dftrackdays.com/