Evenementen Citroën 2CV

 1. Ervaar Tesla in Horst

  Experience days Tesla Model S en Model X

  Evenement

  Ook in Limburg zijn er nu regelmatig Tesla Experience Days. Kom zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden en leer wat de Model S en Model X jou te bieden hebben.

  Lees meer
 2. Ervaar Tesla in Zwolle

  Maak een proefrit in de Model S of Model X

  Evenement

  Wil je eens buiten de showroom een Tesla Model S of Model X proefrijden, dat kan op 19 december in Zwolle. Medewerkers staan je bij en geven antwoord op al je vragen.

  Lees meer
 3. DF @ Zolder

  Vrij rijden op een Belgisch circuit

  Evenement

  Een leuk dagje uit combineren met lekker rijden? De trackday op circuit Zolder zou zomaar eens de juiste keuze kunnen zijn.

  Lees meer
  Tags: vrij rijden
 4. Youngtimer Festival 2018

  Onbekende en miskende auto's krijgen de volle aandacht

  Evenement

  Dit keer zijn het niet bekende, iconische of populaire auto's die in de schijnwerpers worden gezet tijdens het Youngtimer Festival, maar onbekende en miskende modellen. Heb je er zelf een of niet, kom ervan genieten op het Classic Park.

  Lees meer
 5. Porsche Days 2018

  70 jaar Porsche-sportwagens is thema festival

  Evenement

  Porsche viert 70 jaar sportwagens en daarom is er tijdens de Porsche Days 2018 veel aandacht voor memorabele Porsche-klassiekers. Gratis te zien op circuit Zandvoort, waar ook iconen in actie komen. Je mag bovendien zelf rijden.

  Lees meer
 6. Electric Cars

  Nieuw Classic Park Festival

  Evenement

  Dat het Classic Park in Boxtel geen suffe locatie van weleer is bewijst het nieuwe festival Electric Cars. De dag belooft plezier voor liefhebbers van moderne én klassieke auto's.

  Lees meer