Mijn Autokopen.nl

7 × Tweedehands Bentley Continental gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Bouwjaar

Bouwjaar

  1. tot
Kilometerstand

Kilometerstand

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Tweedehands Bentley Continental kopen

Kopen van een tweedehands Bentley Continental op onze website Autokopen.nl biedt veel voordelen aan kopers. Eerst en vooral, bent u in staat om de Bentley Continental tegen lagere prijzen dan bij nieuwe auto's te krijgen. Zo kan een tweedehands Bentley Continental die op Autokopen.nl wordt verkocht, tot wel 40% of 50% goedkoper zijn dan wanneer het model er weer als gloednieuw wordt verkocht.

Daarnaast bespaart u ook geld door geen registratierechten te betalen bij het kopen van een tweedehands Bentley Continental. Registratierechten zijn staatsbelastingen die moeten worden betaald elke keer dat eigendom van de auto wordt gewijzigd, wat niet noodzakelijk is als u kiest voor een tweedehands auto.

Het aankoopvoordeel gaat verder dan alleen maar financiële besparingen; wanneer u koopt met Autokopen.nl bent u er ook zeker van dat u krijgt wat je betaalt. We bieden een gedetailleerde inspectie en waarborg voor elke tweedehands Bentley Continental die op onze website wordt verkocht, zodat u er zeker van bent dat uw auto in topconditie is wanneer hij aankomt.

Ten slotte kunt u ook genieten van de nieuwe technologische functies die modernere modellen hebben, maar dan tegen lagere prijzen. In plaats van het investeren in een gloednieuwe Bentley Continental kun je ervoor kiezen om een recent model tweedehands te kopen met alle moderne technologieën zoals Bluetooth, USB-aansluitingen en meer.

Al met al biedt Autokopen.nl veel voordelen voor het kopen van een tweedehands Bentley Continental. U profiteert van lagere prijzen, geen registratierechten, gedetailleerde inspecties en waarborgen, evenals toegang tot innovatieve technologische functies die jouw rijervaring verbeteren. Als je op zoek bent naar de ultieme rijervaring, dan is Autokopen.nl de plek om te zoeken!

Nieuws headlines

Bentley Continental Supersports is nu krachtigste Bentley ooit

Autonieuws 6 januari 2017

De krachtigste Bentley ooit luistert nu naar de naam Continental… Lees meer

Alle Bentley occasions op voorraad