Jim Bakkum, bekend van het tv-programma Idols, speelt rokkenjager Danny Zuko in de musical Grease, waarin de ‘vetkuiven’ tegenover de ‘rijkeluikinderen’ staan. Omdat Jim wekelijks op de toneelplanken in verschillende theaters staat, reist hij het hele land door met zijn eigen Chrysler Crossfire. Een gelijkend model Chrysler werd gebruikt in de gelijknamige speelfilm Grease uit 1978.

Om in de stijl van de musical te blijven, reist Jim nu in zijn eigen Chrysler Crossfire af naar theaters door het hele land. Over de keuze voor de Chrysler Crossfire hoefde Jim niet na te denken: ‘Ik heb de Crossfire al een jaar in mijn hoofd zitten, Mensen kijken om als ze mij zien rijden. Deze auto geeft mij echt een ‘wow’-gevoel!’.

Sportief maar relaxed
De Chrysler Crossfire straalt sportiviteit en snelheid uit maar is tegelijkertijd ook comfortabel. En dat is precies wat Jim wil: ‘Op de heenweg wil ik lekker vlot doorrijden, maar als ik terugkom van een voorstelling wil ik lekker relaxed en comfortabel kunnen rijden. De Crossfire past heel goed bij mijn persoonlijkheid,’ aldus Jim.