Subtiele wijzigingen op een weinig subtiele auto: Chrysler voert enkele aanpassingen door op de 300C. Voornamelijk in het interieur zijn er verbeteringen te vinden.

Chrysler vond het tijd om de 300C lichtjes te wijzigen, maar durfde het niet aan om het brute uiterlijk al te veel te veranderen. Vandaar dat het merk zich uitleefde op het interieur, waar verbeterde materialen, nieuwe bekledingstoffen en meer alu-kleurige accenten zijn te vinden. Vooral dat eerste was broodnodig, Chrysler geeft zelf ook toe dat klanten graag een wat hoogwaardiger interieur wilden.

Aan de buitenkant zijn er enkele kleine wijzigingen, de opvallendste is de standaard achterspoiler in SRT-stijl. Het is nu mogelijk om ook op de diesel-uitvoering een SRT-styling pakket te bestellen, waarbij de auto wordt volgehangen met sportieve accessoires. De laatste verandering betreft het veiligheidsniveau: sidebags en windowbags zijn voortaan standaard.

Ondanks de invoering van de taxen sinds 1 februari gaan de prijzen van de 300C niet omhoog. De 2.7 V6 automaat is verkrijgbaar vanaf 47.900 euro, de 3.0 CRD-diesel staat vanaf 52.100 euro voor de deur.