Pagani komt met een extreme versie van de Huayra. Bespaar jezelf de moeite om er een te bestellen, alle twintig exemplaren zijn al verkocht.

Pagani presenteert de Huayra Benny Caiola. De hardcore-uitvoering is vernoemd naar een onlangs overleden Italiaanse autoverzamelaar en wordt in een oplage van twintig stuks gebouwd. Die zijn allemaal al verkocht, ondanks het prijskaartje van een slordige 2,3 miljoen euro. Voor wie te laat is: naar verluidt volgt er ook een Roadster-versie.

De Huayra BC is een lichtere en krachtigere versie van de Huayra. De 6.0 V12-motor levert 70 pk, waarmee het totaal op 799 pk komt. Het koppel stijgt van 1.000 Nm naar 1.089 Nm. Dat is nog niet alles, de supercar ging ook op dieet. De engineers wisten maar liefst 132 kilogram van de Huayra af te trainen, door de toepassing van lichtgewicht wielen, een titanium uitlaatsysteem en de wielophanging met koolstofvezel onderdelen. Ook delen van de nieuwe, zeventraps gerobotiseerde  versnellingsbak is van het lichtgewicht materiaal gemaakt. Pagani heeft verder de aerodynamica geoptimaliseerd, bijna alle bodypanelen zijn gewijzigd om zowel de stroomlijn als de downforce te verbeteren.

Het merk heeft nog geen prestatiecijfers vrijgegeven. Op de autosalon van Genève zal de Huayra BC voor het eerst te zien zijn.