Met de nieuwe Unlimited-uitvoering zijn er geen beperking meer in het configureren van de Opel Adam naar eigen smaak. 

Hét Opel-model om naar eigen voorkeur samen te stellen is de compacte Adam. Toch waren er tot heden nog enkele beperkingen bij het personaliseren van de auto. Volgens Opel is dat nu verleden tijd. Met de komst van een nieuwe uitvoering, de Adam Unlimited, belooft het merk dat je de auto geheel naar eigen smaak kunt samenstellen, tot in de kleinste details.

Opel introduceert meteen drie nieuwe lakkleuren waarin de Adam Unlimited te bestellen is: Orange Alert, Brownian Rhapsody en Greyzilla. Het dak is nu ook in de kleur Dancing Green leverbaar. Natuurlijk zijn er talloze keuzes in opties en packs. Het standaard aanwezige OnStar-hulpsysteem maakt van de Adam een mobiele 4G/Wifi-hotspot.

De Opel Adam Unlimited is leverbaar vanaf 16.495 euro. Dan is 'ie voorzien van de driecilinder 1,0 liter motor van 90 pk en een handgeschakelde versnellingsbak. De motor is ook leverbaar in 116 pk, als alternatief is er een 1.4 motor met Easytronic-halfautomaat. De Unlimited is tevens verkrijgbaar als Opel Adam Rocks (met SUV-looks) en in bi-fuel (met lpg) uitvoering.