Opel Corsa, Astra en Mokka X Black Edition

Opel levert de Corsa, Astra en Mokka X tijdelijk als Black Edition. Bij deze speciale uitvoering zijn het dak, de spiegelkappen en de wielen in hoogglans zwart uitgevoerd.

Bij diverse andere modellen van Opel kan het al: een dak in een afwijkende kleur. Opel breidt het aanbod nu uit met de Corsa, Astra en Mokka X, maar wel tijdelijk. De Black Edition van deze drie modellen is te herkennen aan het zwarte dak, de zwarte spiegelkappen en de zwarte lichtmetalen wielen.

De Corsa Black Edition heeft 16 inch wielen en is gebaseerd op de uitvoering Online Edition. De vanafprijs bedraagt 18.899 euro voor de versie met 90 pk sterke 1.4 benzinemotor. De Corsa Black Edition is altijd uitgevoerd met vijf deuren en verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, grijs en zwart.

Ook de Astra Black Edition is leverbaar in die kleuren. De tijdelijke uitvoering is standaard voorzien van 17 inch lichtmetalen wielen en een navigatiesysteem. De vanafprijs bedraagt 27.399 euro, voor de uitvoering met de 1.4 Turbo benzinemotor met 150 pk.

Voor de Mokka X geldt hetzelfde als voor de Astra, alleen de wielen zijn een maatje groter, de motor heeft 10 minder vermogen en de prijs bedraagt 28.990 euro. Alle drie de Black Editions zijn per direct te verkrijgen.