Audi neemt vanaf nu orders aan voor de nieuwe Q3 en dus maakt het merk de eerste prijzen bekend. De vanafprijs bedraagt 44.285 euro. Volgende maand staat de SUV bij de Nederlandse dealers.

De nieuwe Audi Q3 is vanaf vandaag te bestellen voor minimaal 44.285 euro. De auto is standaard uitgerust met onder andere een digitaal instrumentenpaneel, een multimediasysteem met aanraakscherm, lichtmetalen wielen, dakrails, airconditioning en een verschuifbare achterbank.

Met het Pro Line-pakket vul je de uitrusting aan met onder meer een diefstalalarm, een elektrisch te bedienen achterklep, cruise control, parkeersensoren en tweezone airconditioning. Nog meer luxe biedt de Pro Line Plus-optie, met als belangrijkste extra’s half-lederen bekleding, een uitgebreider audiosysteem en LED-verlichting. De Pro Line S-uitvoering combineert de meeste extra’s van de Pro Line Plus-versie met diverse sportieve accenten in het interieur.

De Q3 is er in eerste instantie met twee verschillende motoren, de 1.5 TSI-benzinemotor met 150 pk en een dieselmotor met hetzelfde vermogen. Krachtigere versies, met vermogens tot 231 pk, en uitvoeringen met vierwielaandrijving volgen in de loop van 2019.

Prijzen Audi Q3
benzine
35 TFSI 150 pk € 44.285
diesel
35 TDI 150 pk € n.n.b.
Pro Line + € 2.700
Pro Line Plus + € 5.300
Pro Line S + € 5.200