Renault voegt een nieuwe uitvoering toe aan het assortiment van de Talisman. Sportieve elementen en meer zitcomfort zijn de belangrijkste kenmerken van de S-Edition.

Renault vult het aanbod van de Talisman aan met de nieuwe uitvoering S-Edition. Die komt boven de Intens-uitvoering in het assortiment en heeft een meerprijs van 900 euro. Renault biedt de nieuwe uitvoering aan in combinatie met 160 pk sterke benzinemotor en twee diesels, met 150 en 160 pk. De twee 160 pk sterke motoren zijn uitgerust met automatische versnellingsbak.

De Talisman S-Edition is aangekleed met 18 inch lichtmetalen wielen en S-Edition-badges. Binnenin is de nieuwe uitvoering te herkennen aan de rode stiksels, aluminium afwerking op de pedalen, zwarte hemelbekleding, aluminium sierstrips en vloematten met rode bies en S-Edition-opschrift. De stoelen zijn bekleed met een speciale stof en voorzien van elektrische verstelling, verwarming, ventilatie en massagefunctie.

De prijzen van de Talisman S-Edition beginnen bij 39.690 euro voor de benzineversie. Net als bij de andere uitvoeringen bedraagt de meerprijs voor de Estate 1.200 euro. De nieuwe uitvoering is per direct te bestellen.