Vanaf nu kun je al vanaf 71.900 euro een Audi e-tron bestellen want de orderboeken voor de nieuwe versie 50 Quattro zijn geopend.

De Audi e-tron 50 Quattro, met een batterijpakket van 71 kWh - goed voor een (theoretisch) bereik van 300 km - wordt in de verkoop genomen. Vanaf heden kun je de elektrische SUV bestellen. Snelle beslissers bemachtigen een productieplek en kunnen de e-tron nog dit jaar afgeleverd krijgen. 

De eerste exemplaren verschijnen als aantrekkelijk uitgeruste Launch Editions. De basis Launch Edition wordt voorzien van 20 inch lichtmetalen wielen, de Audi virtual cockpit, MMI Navigatie Plus en een parkeerhulp met 360 graden weergave. Ook features als adaptive air suspension en een elektrisch bedienbare stoel met geheugenfunctie voor de bestuurder zijn standaard. 

Op de Launch Edition Plus komen daar onder meer stoelverwarming voorin, lederen bekleding, de Audi smartphone interface, adaptieve cruise control en een panoramadak bij. Aanvullend heeft de sportieve Launch Edition Black het S Line Exterieur en Interieur, privacy glass en meer; de Launch Edition Vorsprung het assistentiepakket City met veiligheidssnufjes als de kruispuntassistent. 

Standaard bij de e-tron 50 Quattro ontvang je verder het dienstenpakket e-care, met onder meer 8 jaar fabrieksgarantie op het batterijpakket en 6 jaar onderhoudsinspecties en apk. Optioneel zijn het Thuislaadpakket (vanaf 1.550 euro) en een mobiliteitspas verkrijgbaar. 

Prijzen Audi e-tron 50 Quattro
uitvoering vanafprijs
Launch Edition 71.900 euro
Launch Edition Plus 74.900 euro
Launch Edition Black 78.900 euro
Launch Edition Vorsprung 82.900 euro