Audi Q3 Sportback

Audi breidt het aanbod van de Q3 Sportback, de sportief uitziende versie van de Q3, uit met de 35 TFSI-motorversie. Deze benzine-uitvoering brengt de vanafprijs van de Q3 Sportback met ruim 5.000 euro omlaag.

Audi maakt de Q3 Sportback bereikbaarder. Aan de onderkant van het assortiment voegt het merk de Q3 Sportback 35 TFSI toe, die naast de 45 TFSI en de dieselversies verkrijgbaar zal zijn. De nieuwe versie heeft de bekende 1.5 TFSI-motor met 150 pk aan boord. Deze motor is voorzien van cilinderuitschakeling en is gekoppeld aan een zeventraps automaat.

Audi levert de Q3 Sportback 35 TFSI in de uitvoeringen Pro Line, Pro Line Business en Pro Line S. De standaarduitrusting omvat onder meer elektrisch bedienbare achterklep, een digitale cockpit, airconditioning met twee klimaatzones, sensoren voor regen en schemer, een alarm, cruise control en led-koplampen.

De prijzen van de nieuwe uitvoering beginnen bij 50.860 euro, dat is ruim 5.000 lager dan voorheen. De Q3 Sportback 35 TFSI is per direct te bestellen.