Opel Movano

Opel opent de orderboeken voor de vernieuwde Movano. De grootste bestelwagen van het merk is vanaf nu te bestellen voor minimaal 27.149 euro.

De vernieuwde Opel Movano, te herkennen aan de nieuwe grille en led-dagverlichting, is vanaf nu te bestellen. De vanafprijs is met 27.149 euro iets hoger dan voorheen, maar daar krijg je een krachtigere 2.3 dieselmotor en een betere uitrusting voor terug. Het minimale vermogen is nu 131 pk, de krachtigste motorversie levert 180 pk - 10 pk meer dan voorheen.

De basisuitrusting van de Movano is uitgebreid met led-dagrijverlichting, een audiosysteem met Bluetooth en een zijwindassistent. De optielijst is uitgebreid met nieuwe veiligheidssystemen, zoals een achteruitrijcamera en een dodehoeksensor, en een vernieuwd multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm.

Opel levert de Movano onveranderd in drie hoogte- en vier lengtevarianten, als light duty met 2.800 kilo toelaatbaar gewicht en als heavy duty die tot 3.500 kilo totaalgewicht beladen mag worden. In totaal zijn er 150 verschillende combinaties leverbaar.