Audi A3 Sportback Advance Sport

Audi zet twee nieuwe uitvoeringen in de prijslijst van de A3: Advance en Advance Sport. Die zijn behoorlijk compleet, waardoor bijna alle andere uitvoeringen overbodig zijn geworden en uit de prijslijst verdwijnen.

Audi vernieuwt het aanbod van de A3 met de introductie van de Advance en Advance Sport-uitvoeringen. Deze zijn uitgerust met onder andere automatische klimaatregeling, een middenarmsteun, een digitaal instrumentenpaneel, een uitgebreid navigatiesysteem, onlinediensten (3 jaar lang), LED-koplampen en cruise control.

De uitrusting van de A3 Advance Sport bestaat daarnaast uit sportieve S Line-aankleding, met 18 inch lichtmetalen wielen, sportstoelen, hoogglans zwarte accenten, een achterspoiler, sportbumpers en een stuur met afgevlakte onderzijde. Verder is deze uitvoering voorzien van stoelverwarming, een upgrade van het audiosysteem en digitale radio.

Op de Pro Line na verdwijnen alle andere uitvoeringen uit het assortiment, door de komst van de nieuwe versies. De Advance-uitvoeringen zijn verkrijgbaar op de Sportback, Limousine en Cabriolet, in combinatie met alle motoren. Je vindt de vanafprijzen hieronder in de tabel. De meerprijs van de Advance-uitvoering ten opzichte van de Pro Line bedraagt 950 euro.

Prijzen Audi A3 Advance
    Advance Advance Sport
Sportback (30 TFSI 116 pk) € 33.950  € 35.580
Limousine (30 TFSI 116 pk) € 34.450 € 36.080
Cabriolet (35 TFSI 150 pk)   € 46.140