Peugeot Partner

Peugeot komt met nieuwe uitvoeringen van de Partner en Boxer. De Asphalt en Grip-versies werden onlangs al geïntroduceerd op de Expert.

Peugeot stroomlijnt het aanbod van zijn bedrijfswagens. De nieuwe uitvoeringen Asphalt en Grip werden vorige maand al geïntroduceerd op de Expert en komen nu ook naar de kleinere Partner en de grotere Boxer.

De Grip-uitvoering is ontwikkeld voor gebruikers die regelmatig op plaatsen komen waar geen asfalt ligt, zoals bouwplaatsen of weilanden. Deze uitvoering heeft 3 centimeter meer bodemspeling, een slim gripsysteem, mud&snow-banden, een beschermingsplaat onder de carterpan en een afdaalassistent. Verder is de uitrusting ten opzichte van de basisversie Pro uitgebreid met een elektrisch aangestuurde handrem, uitgebreider verstelbare stoelen en een derde zitplaats met klaptafel voorin.

Voor kilometervreters heeft Peugeot de Asphalt-uitvoering samengesteld. Ondernemers die veel op de weg zitten zullen rijhulpjes als cruise control, regen- en lichtsensoren, een achteruitrijcamera, parkeersensoren en mistlichten waarderen. Voor meer comfort zorgen daarnaast ook de schuifdeur aan de rechterkant, het multimediasysteem met 8 inch aanraakscherm, de knoppen voor het audiosysteem op het stuur en de verbeterde geluidsisolatie.

De nieuwe uitvoeringen zijn per direct opgenomen in het assortiment en verkrijgbaar in combinatie met diverse motoren, versnellingsbakken en carrosserieversies.