Ruim een jaar na de onthulling komt de nieuwe Hyundai Santa Fe naar Nederland. De grote SUV is vanaf nu te bestellen en kost minimaal 59.995 euro.

Hyundai haalt de vierde generatie Santa Fe naar Nederland. De grote SUV is helemaal nieuw en wordt in ons land verkrijgbaar met de 200 pk sterke 2.2 CRDi-dieselmotor. Een automaat in combinatie met vierwielaandrijving is optioneel.

Hyundai biedt twee uitvoeringen aan: Comfort en Premium. Die eerste is uitgerust met onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, een multimedia- en navigatiesysteem met 8 inch beeldscherm, cruise control met afstandsradar, een rijbaanassistent, parkeersensoren en stoelverwarming en –ventilatie. De Premium-uitvoering is voorzien van 19 inch lichtmetalen wielen, een 360 graden-camera, een draadloze telefoonlader, een head-up display, een automatisch te openen achterklep en led-koplampen.

De nieuwe Santa Fe wordt standaard geleverd met vijf zitplaatsen, optioneel levert Hyundai de SUV met zeven stoelen. De meerprijs voor twee extra stoelen bedraagt 995 euro.

Prijzen Hyundai Santa Fe 
diesel        
2.2 CRDi 200 pk     Comfort € 59.995
  automaat   Comfort € 63.995
      Premium € 67.995
    4WD Premium € 72.995