Voor wie de i30 N een stapje te ver gaat, heeft Hyundai vanaf nu de i30 N-Line. Die is aangekleed met diverse sportieve elementen van de i30 N, maar levert minder exotische prestaties.

Hyundai voegt de i30 N-Line toe aan het assortiment. Deze nieuwe sportieve uitvoering komt boven de i30 Comfort in het assortiment en heeft een meerprijs van 1.000 euro. De vanafprijs van de i30 N-Line bedraagt 29.995 euro. De ruimere Fastback kost 1.000 euro meer. Hyundai levert de nieuwe uitvoering uitsluitend met 1.4 T-GDI benzinemotor, die een vermogen heeft van 140 pk. Een zeventraps automaat is optioneel, de meerprijs bedraagt 3.000 euro.

De i30 N-Line is aangekleed met specifieke bumpers, N-Line-logo’s, zwarte spiegelkappen, 18 inch lichtmetalen wielen en twee uitlaatpijpen. Het interieur is verfraaid met sportstoelen, N-logo’s, aluminiumlook pedalen en lederlook bekleding op het stuur en de pook. Toch draait het niet alleen om uiterlijk vertoon bij de i30 N-Line, met het sportonderstel en de opgewaardeerde remmen is deze uitvoering ook voorzien van technische upgrades.

Naast de sportieve elementen is de uitrusting van de i30 N-Line ten opzichte van de Comfort-uitvoering uitgebreid met een regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, een draadloze telefoonlader, keyless entry en, als je kiest voor een automaat, schakelflippers aan het stuur.

De Hyundai i30 N-Line is vanaf nu te bestellen.