Audi RS 6 Avant en RS 7 Sportback

Audi voegt de topmodellen van de A6 en A7 toe aan de prijslijst. De RS 6 Avant is er vanaf 184.360 euro, de RS 7 Sportback mag voor minimaal 188.200 euro mee naar huis.

De Audi RS 6 Avant en RS 7 Sportback zijn vanaf nu te bestellen. Audi levert nog dit jaar de eerste exemplaren af aan snelle beslissers. Mocht je eerst willen proefrijden, dan moet je nog even geduld hebben tot december.

De standaarduitrusting van de RS 6 Avant en RS 7 Sportback is zoals je van een sportief topmodel mag verwachten riant. Naast de specifieke RS-aankleding zijn de twee modellen voorzien van airconditioning met vier klimaatzones, een uitgebreid multimedia- en navigatiesysteem met onlinediensten, een audiosysteem van Bang & Olufsen, keyless entry, een diefstalalarm, een elektrisch bedienbare achterklep, een 360 graden-camera, led-koplampen met lasertechniek, luchtvering en een digitale cockpit.

De RS 6 Avant en RS 7 Sportback hebben een 4.0 TFSI achtcilindermotor met 600 pk vermogen. De twee modellen zijn uitgerust met mild hybrid-techniek, waarmee het brandstofverbruik enigszins wordt beperkt.

Prijzen nieuwe RS-modellen Audi
RS 6 Avant € 184.360
RS 7 Sportback € 188.200