Hyundai gaat de nieuwe i10 ook in sportieve N Line-uitvoering leveren. Hyundai introduceert ook meteen een sterkere motor voor de stadsauto.

Een week na de onthulling van de nieuwe i10 komt Hyundai met twee aanvullingen: de N Line-uitvoering en een sterkere motor. Om met die laatste te beginnen, het gaat om een 1.0 turbomotor met 100 pk, die is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het assortiment motoren van de nieuwe i10 bestaat daarmee uit twee opties. Naast de nu gepresenteerde 1.0 kun je straks ook kiezen voor de eerder aangekondigde 1.2 benzinemotor met 84 pk.

De N Line-uitvoering zal voor beide motoropties beschikbaar zijn. De aankleding bestaat uit sportievere bumpers, een gewijzigde grille, 16 inch lichtmetalen wielen en specifieke led-dagrijverlichting met drie elementen aan weerszijden van de grille. Verder is de sportieve uitvoering te herkennen aan de rode elementen in de grille en bumpers. Ook de badges zijn in die kleur uitgevoerd. Het interieur van de i10 N Line is verfraaid met rode stiksels op het stuur, diverse N-logo’s, rode ringen rondom de ventilatieroosters, aluminium-look pedalen en stoelen met betere ondersteuning aan de zijkant.

De i10 N Line komt in de zomer van 2020 naar Nederland. De overige uitvoeringen zijn vanaf januari te verkrijgen.