De nieuwe Opel Grandland is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 34.999,-. De SUV van Opel biedt een vernieuwd design en keuze uit efficiënte aandrijflijnen, waaronder twee plug-in hybrideversies.

Het vernieuwde exterieurdesign wordt gekenmerkt door het nieuwe Opel Vizor-familiegezicht en wielkastranden in carrosseriekleur. Binnenin is de Opel Grandland al vanaf de basisversie Edition uitgerust met het Pure Panel, waarbij een 7-inch informatiedisplay naadloos aansluit op de 7-inch centrale touchscreen, waarmee onder meer het infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto bediend kan worden.

In de basisversie Business Edition kunnen kopers ook rekenen op extra veiligheids- en assistentievoorzieningen zoals parkeerhulp voor en achter, automatische parkeerassistent, achteruitrijcamera en dodehoekdetectie. Verder is de Business Edition uitgerust met het infotainmentsysteem Multimedia Navi Pro met een 10-inch centrale touchscreen en een 12-inch informatiedisplay. Aansprekende prestaties worden geleverd door de 96 kW (130 pk) sterke 1,2-liter turbobenzinemotor.

Er zijn ook twee plug-in hybrideversies beschikbaar. De prijzen van de nieuwe Opel Grandland Hybrid beginnen bij € 42.949,- voor de Business Elegance.