Renault introduceert een nieuwe 'limited edition' van de Twingo. Voor deze Twingo Urban Night heeft het merk specifieke striping ontworpen en extra accessoires toegevoegd. 

Renault vervangt de Twingo Série Limitée Vibes door een nieuwe 'limited edition': de Urban Night. Deze zal alleen met elektrische 'E-Tech' aandrijflijn verkrijgbaar zijn. We verwachten de nieuwe uitvoering tegen het eind van dit jaar bij de dealers. Dan maakt Renault de prijzen bekend. 

Renault Twingo E-Tech Electric Urban Night

Speciaal voor de Urban Night ontwierp het Franse merk striping voor op de C-stijl (de 'light'-versie, zonder meerprijs) of voor op het dak en de achterportieren (het 'premium pack'). Ook in het interieur is het streeppatroon terug te vinden, bijvoorbeeld op de instaplijsten, de rugleuningen van de zwarte, stoffen voorstoelen en op het dashboard. Leuk is dat je kiezen kunt uit een donkere kleur Twingo met lichte striping of juist een lichte kleur auto met donkere striping. De beschikbare lakkleuren zijn Blanc Cristal, Blanc Quartz, Gris Lunaire en Noir Etoilé.

Renault voorziet de Twingo Urban Night aanvullend van glanzend donkere, 16 inch lichtmetalen wielen, witte accenten in de onderste grille, markeringen op de buitenspiegelkappen en een achteruitrijcamera met ultrasone sensoren. Het Renault Easy Link-multimediasysteem is standaard aanwezig, compleet met TomTom Live-navigatie, Apple CarPlay en Android Auto, plus een inductielader voor smartphones.